Kush nga banorët luan pisët? Ja si përgjigjet Donaldi

by admin
Spread the love

Vëllai i Madh” ka organizuar për banorët lojën “Përgjigju ose pi”.

Ata do të duhej të përgjigjeshin disa pyetjeve ose në të kundërt do të duhet të pinin.

Çifti që e egzekutoj këtë sfidë ishte Donaldi me Beatrix.

“Sipas teje kush nga banorët po luan pisët?- e pyeti Beatrix.

“S’dua ti kthehem dhe njëherë situatave që kanë ndodhur por nga gjëja e fundit që tha Iliri s’më pëlqeu aspak.Shkova tek dhoma e gjumit dhe kam nxjerr kartolinën që ai më ka shkruajtur dhe ishte do të doja të kisha një makinë kohe që të ktheheshim mbrapa dhe ato gjëra mos të kishin ndodhur.Numrat me mua që do doja të kthehsha mbrapa që të rregulloja shoqërinë dhe barriet e miqësisë nuk ka se janë kot.Janë sa për sy e faqe”-


Lexo lajme interesante

You may also like