Kush janë banorët që rrezikojnë eliminimin për javën e ardhshme? – Shqip

by admin
Spread the love

16:01 | 13 Tetor 2021

Publiku ka pasur një javë kohë në dispozicion për të votuar banorët e tyre të preferuar brenda shtëpisë së “Big Brother Vip”.

Kjo pasi, Formula e ‘’Big Brother Vip’’ përcakton se disa prej banorëve duhet të nominohen dhe të kalojnë në televotim për tu eleminuar njëri prej tyre.

Këtë herë kjo procedurë ndodhi pak më ndryshe se zakonisht.

Në spektaklin e një jave më parë, banorët zgjodhën të preferuarit e tyre të cilët automatikisht fituan imunitetin.

Ata që shpëtuan ishin Paloma dhe Granit Cana të cilët ishin më të votuarit nga publiku.

Banorët më pak të votuar janë: Elhaidi, Sheila, Arditi, Sabiani dhe Beniada.

Për banorët e cekur , produksioni vendosi që automatikisht të kalonin në nominim duke rrezikuar daljen nga shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’.

Lajme interesante

You may also like