Kush i bën gropën shokut, bie vetë brenda

by admin
Spread the love

Olta Gixhari, Qetsor Ferrunaj dhe Nita Latifi duket se nuk kanë më të njëjtin raport si më parë, teksa marrëdhënia mes tyre është krisur ditën e sotme. Ata kanë pasur një debat shumë të fortë me njëri-tjetrin.

Shkak është bërë mesa duket një veprim i aktores. Qetsori i ka treguar sot Luizit se Olta është përpjekur ta fusë në banjo dhe ta nxjerrë në nominim, një veprim që është kuptuar nga Qetsori. Në debatin me Oltën, ai i tha aktores se kush i bën gropën shokut do bjerë vetë brenda.

Pjesë nga biseda:

Qetsori: Majat e tua janë të ulëta, janë poshtë shumë.

Olta: Do dalim në nominim dhe bashkë, aty do i shikojmë majat.

Qetsori: E provove ti të më fusje aty te tualeti, për nominim.

Olta: Ça të bëjmë, kështu i mendojmë gjërat, jemi të përgatitur.

Qetsori: Kush i bën gropën shokut, bie vetë brenda.

Olta: Te gropa ime kam hyrë me qejf unë, po ju që hyni në gropat që ju hapin të tjerët.

Nita: Nuk ke si e mbron veten ndryshe, të dhemb e vërteta.

You may also like