Kupa “Pavarësia” në qitje/ Morën pjesë sportistë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut

by admin
Spread the love

U zhvillua në Tiranë për të 15-tin vit radhazi kupa “Pavarësia” në sportin e qitjes, ku morën pjesë sportistë të përzgjedhur nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut e cila merrte pjesë këtë edicion për herë të parë e ftuar nga Federata Shqiptare e Qitjes.

I vetmi poligon i mbetur në vend, i cili plotëson kushtet minimale është ai i klubit studenti në kryeqytet, por shihni se si mund të shkosh deri në këtë klub sportiv.

Gjithsesi për t’ju rikthyer aktivitetit gjithçka shkon në mënyrën perfekt me një garë ku marrin pjesë e sportistë pretendentë për të qenë pjesë në olimpiadën e ardhshme.

Në total morën pjesë 12 sportistë në dy stile, në pistoletë dhe pushkët me ajër për distancën 10 m.


Top Channel

Lexo lajme interesante

You may also like