Kujdes me djathin, mund të bëheni të varur

by admin
Spread the love

Djathi përmban një substancë kimike që ndodhet edhe në drogat adiktive, kanë zbuluar shkencëtarët. Ekipi që qëndron prapa këtij studimi, po ashtu ka shpjeguar se pse disa ushqime të caktuara janë më adiktive se të tjerat. Duke përdorur skemat e Universitetit Yale për Shkallën e Varësisë, të dizajnuara për të matur varësinë e një individi ndaj ushqimeve, dhe është zbuluar se djathi e ka aftësinë të…

Source

You may also like