Kryeministri Rama e thotë troç në mes të samitit: Bullgaria po bën komplote

by admin
Spread the love

Kryeministri Edi Rama i pranishëm në samitin që po mbahet në Slloveni u shpreh se e ka humbur besimin se ngërçi mes Bullgarisë e Maqedonisë së Veriut do të zgjidhet për t’i hapur rrugë edhe Integrimit të Shqipërisë në BE. Rama tha me ironi se fjala zgjerim tani i përket të kaluarës.

Deklarata e Ramës:

“Fjala zgjerim është bërë një jehonë e ndrojtur e së kaluarës. Për shqiptarët është mjaft e dhimbshme për të dëgjojnë nga BE-ja përsëri dhe përsëri se Shqipëria ka bërë detyrat e shtëpisë…. BE-ja që ata adhurojnë nuk është në gjendje të përmbushë premtimet e saj. Ajo që po bën Bullgaria me Maqedoninë e Veriut është një komplot dhe nuk është i vetmi,”– tha Rama ndër të tjera.

Lajme interesante

You may also like