Kristi nuk është dakord me Kiarën dhe Luizin: Ai sillet sikur e ka grua!

by admin
Spread the love

Marrëdhënia mes Kiarës dhe Luizit, nuk po e lë rehat Kristin. Ai tha se ata nuk merren vesh, pasi Luizi mendon që Kiarën e ka grua, ndërsa Kiara me mendje ka ngelur ende tek takimi i parë, sipas tij.

Dea nga ana tjetër i tha Kristit se Kiara po e lejon vetë një gjë të tillë dhe fakti që e bën këtë, tregon se ka një arsye të fortë.

Ndërsa Amos, i tha Kristit se kjo situatë e ka bërë atë shumë nervoz. Ai shtoi se, fjala që i tha Kiarës, ishte shumë e rëndë edhe pse ai u përpoq ta rikuperojë më pas.

Kujtojmë se Krisit ishte në nominim radhën e shkuar, por publiku e votoi që të qëndrojë në shtëpi. Ndërsa këtë javë, ai nuk është në nominim.

The post Kristi nuk është dakord me Kiarën dhe Luizin: Ai sillet sikur e ka grua! appeared first on Telemedia.

Lexo lajme interesante

You may also like