Kovaçevski-Saracin: Mbështetje e madhe nga Gjermania për perspektivat evropiane dhe pritshmëria që mundësitë e papërsëritura të njihen

by admin
Spread the love

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, sot në Strugë në prag të hapjes zyrtare të Forumit të Prespës për dialogun 2023, u takua me përfaqësuesin special të Qeverisë të Republikës Federale të Gjermanisë për Ballkanin Perëndimor, Manuel Saracin.

Në takim, informojnë nga shërbimi për shtyp i Qeverisë, është theksuar mbështetja e qartë e Gjermanisë, për përparimin e mëtutjeshëm të vendit tonë në integrimet evropiane.

Theksohen pritshmëritë konkrete se Maqedonia e Veriut i njeh shanset e papërsëritura për perspektivat evropiane të qytetarëve të Maqedonisë, si dhe kontributin e saj në kontekstin gjeopolitik aktual dhe stabilitetin e Evropës.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gifYou may also like