Kosova nikoqire e Kampionatit Evropian të Hapur në Xhudo (VIDEO)

by admin
Spread the love

Emocionet që i përjetuan rreth e rreth botës do t’i përjetojnë edhe në Republikën e Kosovës.

Me 15 dhjetor, Prishtina për herë të parë do të jetë nikoqire e Kampionatit Evropian të Hapur në sportin e Xhudos.

Të marten u nënshkrua edhe memorandumi për këtë ngjarje mes MRKS-së, Federatës Evropiane të Xhudos dhe Federatës së Xhudos të Kosovës.

E kryetari i Federatës Evropiane të Xhudos, Laszlo Toth, nuk ka dyshime në organizimin e këtij eventi në Kosovë.

“Për fillim dua ta përgëzoj punën e Federatës së Xhudos së Kosovës . Ju duhet të jeni krenar me sportistët që po e përfaqësojnë Kosovën në Xhudo. Ne sot nënshkruam këtë marrëveshje dhe jam shumë i gëzuar që kjo ngjarje do të mbahet në shtetin e Kosovës. Kjo ngajrje dua të mos jetë e suksesshme vetëm për Xhudon por edhe për Kosovën. Shihemi në dhjetor”, tha Toth për Klankosova.

Kampionati Evropian i Hapur i Xhudos do të jetë fitimprurës për Kosovën. Ndërsa kjo marrëveshje është njëra prej ngjarjeve sportive më të mëdha që do të organizohet në Kosovë.

You may also like