Komisioni i Rithemelimit të PD-së prezanton kandidatët që do garojnë në Primare për 6 bashki

by admin
Spread the love

Komisioni i Përkohshëm i Rithemelimit të Partisë Demokratike ka përpiluar listën e kandidatëve që do të garojnë në votimet për Primare në gjashtë degët e partisë ku do të mbahen zgjedhjet e pjesshme lokale.

Njoftimi:

“Komisioni per Rithemelimin e PD, konsideron qe kandidaturat e meposhtme jane ne perputhje me Statutin e Partise Demokratike dhe plotesojne te gjitha kriteret e percaktuara ne Udhezimin Nr. 4 date 20 Janar 2022 te Komisionit te Perkohshem te Rithernelimit te PD, e qe do te garojne ne votimet per Primare ne 6 deget e PD jane si me poshte vijon:

DIBER:
l. Behar Baudin Dema, ekonomist
2.Dafina Bajrarn Muda, psikologe
3.Premtim Riza Kryemadhi, arsimtar

DURRES:
l. Ardian Mihal Muka, inxhinier urbanist
2. Silvja Xhemal Gjepali, IT

LUSHNJE:
l. Arben Ibrahim Zaimi, jurist – avokat
2.Elton llir Bano, jurist- avokat
3.Eurion Ylli Iljazi, arsimtar edukirni fizik
4.lndrit Hysen Qerimi, arsimtar edukimi fizik

RROGOZHINE:
l. Eqerem Ymer Deliu, ekonomist
2.Hajrulla Muharrem Tafa, arsimtar
3.Hekuran Selman Xhani, mjek veteriner
4.Sokol Xhemal Gosa, arsimtar histori gjeografi
5.Vladimir Selman Manushi, mjek dentist

SHKODER:
1. Alfred Ernest Kocobashi, jurist
2 . Arben Xhavid Maliqi, jurist

3. Astrit Myfid Bushati, Jurist

4 . Bardh Ali Spahia, Mjek

5. Irena Lodovik Shestani Shala, ekonomist

6. Irma Musa Kopliku Alushi, pedagoge matematike

VORE:
1.Luan Gani Beta, Inxhinier
2.Lulzim Sefer Vrana, Ekonomist”, thuhet në njoftim.

Lexo lajme interesante

You may also like