Kjo nuk është normale, gati i kushtoi me jetë! Momente paniku 

by admin
Spread the love

Sportisti sllovak Boris Oravec, një adhurues i sporteve ekstreme, përjetoi një nga momentet më të këqija në jetën e tij kur u zhyt në një liqen të ngrirë.

Pasi vendosi të notonte rreth 20 metra nën akull, Oravec u çorientua disa metra nga dalja dhe kërkoi me dëshpërim udhëzime nga ndihmësit e tij se si të dilte nga uji.

Në atë moment, të gjithë u kapluan nga paniku, madje disa asistentë u përpoqën të thyejnë akullin me trupat dhe goditjet e tyre.

Pas disa sekondash dëshpërim, Boris bëhet mjaft i qetë për të kërkuar një litar sigurie dhe disi arriti të dilte nga liqeni i ngrirë.

Oravec zakonisht luan hokej, por është adhurues i të gjitha sporteve ekstreme.

Lexo lajme interesante

You may also like