Kim dëshiron divorc të përshpejtuar me Kanye

by admin
Spread the love

Kim Kardashian po i lutet gjykatës që të përshpejtojë statusin e saj për beqare, duke thënë se kërkesa e fundit e Kanye West për një vonesë është e keqe për të dyja palët.

Në një paraqitje të re në gjykatë të mërkurën vonë, Kardashian argumenton se West po i shkakton asaj “shqetësim emocional” duke postuar në lidhje me marrëdhënien e tyre në mediat sociale dhe duke pretenduar rrejshëm se ai mund të përballet me dëm financiar nëse martesa e tyre ndërpritet përpara një zgjidhjeje përfundimtare për çështjet e pronës dhe kujdestarisë.

“Kam shumë dëshirë të divorcohem. I kam kërkuar Kanye që ta mbajë privat divorcin tonë, por ai nuk e ka bërë këtë”, thotë Kardashian në deklaratën e saj të re në gjykatë, të siguruar nga Rolling Stone.

“Kanye ka dërguar shumë dezinformata në lidhje me çështjet tona private të familjes dhe bashkëprindërimin në mediat sociale, gjë që ka krijuar shqetësim emocional. Unë besoj se gjykata që i jep fund statusit tonë martesor do ta ndihmojë Kanye të pranojë se marrëdhënia jonë martesore ka përfunduar dhe të ecë përpara në një rrugë më të mirë e cila do të na ndihmojë në bashkë-prindërimin paqësor të fëmijëve tanë.”

Ajo thotë se nuk ka asnjë mënyrë për të shpëtuar martesën dhe financat e tyre të veçanta janë më se të sigurta.


You may also like