Këto 12 të vërteta të frikshme, duhet t’i lexosh patjetër

by admin
Spread the love

Mendja njerëzore është aq komplekse sa që akoma nuk kemi arritur të zbulojmë çdo gjë rreth saj. Madje edhe faktet që shkencëtarët kanë provuar të jenë të vërteta përsëri kanë pikëpyetje. Ne ju shfaqim 12 nga këto fakte sipas ‘Bright Side’:

1-Ne ndihemi më të sigurt në vetvete kur shikojmë dikë tjetër duke u poshtëruar.

2-Ndjenja e fluturave në stomak kur ne biem në dashuri është në fakt një pasojë e stresit.

3-Shumë njerëz e konsiderojnë veten e tyre më të mirë nga sa janë në të vërtetë.

4-Ne tërhiqemi më shumë nga individë të cilët janë narcistë dhe psikopatë.

5-Preferojmë të ndjejmë më mirë dhimbje se sa mërzitje.

6-Gjërat që urrejmë tek të tjerët janë po ato gjëra që i urrejmë dhe tek vetja.

7-Përdoruesit e ‘IPhone’ e mendojnë veten e tyre si një shtresë më e lartë në krahasim me përdoruesit e telefonave të tjerë.

8-Kur ju thyhet zemra, ju përjetoni dhimbje fizike.

9-Njerëzit me inteligjencë të ulët ndihen më shumë konfident se sa njerëzit me inteligjencë të lartë.

10-Është e natyrshme për ne të kopjojmë të tjerët për t’u përshtatur me ata.

11-Individët që kanë pozicionin e liderit kanë tendenca të kenë simptoma të psikopatisë.

12-Ne jemi më të sinqertë kur jemi të nevrikosur./revistawho.com

Lexo lajme interesante

You may also like