Kështu duket Aurora Susuri-Gunga jashtë studios së lajmeve

by admin
Spread the love

Aurora Susuri-Gunga është prezantuesja ikonike, të cilen për vite me rradhë e shohim në ekran duke shkëlqyer në çdo paraqitje televizive.

Susuri-Gunga është imazhi i lajmeve të edicioneve qendrore, që aktualisht është e angazhuar në “T7”.

Ndryshe nga shumë figura të tjera publike, Aurora e ka ruajtur me fanatizëm privatësinë e saj dhe të familjes, duke këmbngulur që ata të mos jenë të përfshirë në jetën publike, shkruan “Kosovarja”.

Prezantuesja e njohur e televizionit, që dikur e këndonte hitin “Vetëm 17”, edhe sot duket e freskët, bashkohore dhe koherente në punën që bënë e po ashtu në aparencë.


Lexo lajme interesante

You may also like