Kapilarët e kuq në fytyrë, si t’i trajtoni

by admin
Spread the love

Kapilarë të zgjeruar, ngjyrë e kuqërremtë e lëkurës së fytyrës? Me siguri janë një fenomen shumë i pakëndshëm, më saktë shqetësues për shumë njerëz, e veçanërisht për femrat, të cilat janë më të ndjeshme në këtë pikë. Megjithatë, ka disa alternativa natyrale që janë shumë të efektshme në trajtimin e kapilarëve të zmadhuar dhe skuqjes së theksuar të lëkurës. Përbërësit që ju vijnë në ndihmë janë…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like