Kam pëlqim të vërtetë për ty!

by admin
Spread the love

Edi është rikthyer në Për’puthen Prime për tu sqaruar Adën, të cilën e refuzoi në takim sepse ajo kishte zgjedhje të parë Bashkimin.

Për këtë arsye, tregoi se nuk është opsion i dytë dhe nuk i pëlqejnë këto gjëra.

Megjithatë rrëfeu se është bërë pishman dhe ka pëlqim për të, ndaj për disa takime mund të deklarohet për Adën dhe të dalin të dy nga programi.

Edi: Kam pëlqim të vërtetë për ty dhe arsyeja pse kam ardhur këtu je ti.

Ada: Duke qenë se je njëherë po, njëherë jo, njëherë ndoshta, duhet të di a do të kem besim tek ti?

Edi: E kam ndërruar mendjen komplet. Jam bërë tjetër Edi.

Ada: Do më japësh sigurinë?

Edi: Po. Të gjithë ditën të më kishe lënë kështu, do të të kisha parë.

Ada: Po e di se të shndërrisin sytë.

 


Lajme interesante

You may also like