Kam frikë të dal nga Big Brother…

by admin
Spread the love

Bjordi dhe Luiz janë dy banorët që zgjohen të parët dhe bisedojnë gjatë me njëri-tjetrin. Ata kanë komentuar rreth sfidës “Loja e memories”, ku secili ka banorët kanë treguar jetën e tyre.

Regjisori i tha këngëtarit se e nisi shumë bukur rrëfimin dhe se i pëlqeu, por kur nisi të flasë për punën ndryshoi mendim.

Luizi: Kam frikë kur të dal nga këtu se ngel pa punë… Bjordi: Vetëm pa punë nuk ngel nëse je i zgjuar. Unë nuk kam frikë

Luizi: Nuk jam mësuar të rri pa punë. Bjordi: Kush ka faj që je pa punë? Luizi: Unë Bjordi: Kush ka meritë që gjen punë, po ti…

Luizi: Kur të iki nga këtu do iki në Suharekë te “Golden Eagle”, tu them ma gjeni një punë Bjordi: Kur isha në “Big Brother”-in e parë pija aq shumë Lori Caffe, sa isha i bindur se do më merrte Lori për imazh…

You may also like