Kam disa ditë që nuk flas me familjen, i kërkoj ndjesë mamit – Shqip

by admin
Spread the love

22:38 | 23 Tetor 2021

Alvisa dhe Antonia janë përballur me njëra-tjetrën pas debateve të shpeshta që kanë pasur në studio.

Ishte Antonia që u përlot duke thënë se ka disa ditë që nuk flet me familjen për shkak të veprimit të saj. Ndaj i kërkoi falje publike Alvisës pasi iu ngrit në këmbë sepse ajo imitoi mimikën e saj teksa fliste.

Antonia: Që kur kam bërë atë veprim, nuk flas me familjen sepse nuk e kanë parë kurrë Antonian në atë gjendje. Ndoshta është trysnia, kurrë nuk e kam parë veten të revoltuar aq shumë. I kërkoj ndjesë mamit se kam disa ditë pa folur. Familjen kam shumë vite pa e parë se jetojnë jashtë dhe të mos kontaktoj për disa ditë, është shumë.

Alvisa: Më vjen keq për familjen e Antonias dhe dua ti them që ne ndonjëherë dalim nga vetja. Dikush ka ofenduar, dikush është çuar në këmbë dhe dikush ka thënë një fjalë më shumë.

Antonia: Nuk kam ardhur me asnjë qëllim të keq. Unë jap shumë dashuri dhe më pëlqejnë njerëzit. Jam ndjerë shumë keq ndaj doja t’i kërkoja falje publike Alvisës.

Lajme interesante

You may also like