Kallëzim penal kundër gjashtë personave për “kontrabandim të migrantëve”

by admin
Spread the love

MPB njofton se Njësia kombëtare për ndalimin e kontrabandës së emigrantëve dhe trafikimit të qenieve njerëzore pranë Departamentit për hetimet penale, në Prokurorinë Publike ka bërë kallëzim penal ndaj gjashtë personave për veprën penale “Organizimi një grup dhe nxitje për kryerjen e veprave të trafikimit “me njerëz, trafikimit të fëmijëve dhe kontrabandës së migrantëve” në territorin e Republikës së Bullgarisë dhe Republikës së Hungarisë.

Nga MPB thonë se kallëzim penal është dorëzuar kundër C.N (23), A.M (23), I.B (20), të tre nga Ohri, si dhe kundër A.S (23), F.Z (21), të dy nga Kratova dhe B.D (25) nga Kumanova.

MARKETINGYou may also like