Ka ndërruar jetë veterani i arsimit në Tetovë, Qemal Halili

by admin
Spread the love

Lajm pikëllimi: Njoftojmë opinionin shqiptarë se ka ndëruar jetë sonte doajeni i arsimit shqip në Tetovë Qemal Halili. I ndjeri tërë jetën e tij i’a ka kushtuar arsimimit dhe edukimit të shumë gjeneratave në Pollog. Ka punuar në shkollën “Skenderbeu” në Poroj të Tetovës ku ka qenë arsimtar dhe drejtor. Varrimi i tij do të bëhet nesër në varrezat e fshatit Poroj. Për ne që e njohëm nuk do ta harrojmë kurrë. Zoti e mëshiroftë.
Shqipmedia

Lajme interesante

You may also like