Ju flisni vetëm për Luizin, ai ju vjen hakut

by admin
Spread the love

Debati mes Oltës dhe Efit u diskutua edhe nga banorët e tjerë, ku një pjesë e tyre nuk kishin dëshirë ta komentonin.

Tea: Aq më lodhin këto situata, sa nuk më intereson t’i diskutoj.

Amos: Unë mendoj se është debati i tyre dhe nuk kam dëshirë të përfshihem.

Dea: Dhe unë mendoj si Amos, nuk kam pse përfshihem.

Efi: Pse gjithmonë kur përfshihet Luizi, ju nuk keni qejf të komentoni?

Tea: Ti po tregon mospërfillje për veten duke përmendur Luizin. Fundja, po flitet për ty, Oltën dhe Luizin, jo vetëm për të.

Arbër: Ti Efi e ndjen veten që je ekipi i Luizit?

Efi: Jo, nuk e ndjej. Thjesht ndihem më afër me Luizin dhe Kiarën. Nuk më interson mendimi i banorëve, më interson se çfarë mendon publiku.

You may also like