Jeni dakord që këta aktorë kanë trupat më seksi sipas “Men’s Health” dhe “Woman’s Health”?

by admin
Spread the love

Studimi më i ri i revistës “Men’s Health” dhe “Woman’s Health”, ka treguar se djemtë dhe vajzat e shohin në mënyrë krejt të ndryshme shembullin perfekt fizik të seksit të kundërt.

Vajzat janë përgjigjur që trupi seksi është ai i holli dhe i fortë si i aktores Cameron Diaz, ndërsa djemtë janë përgjigjur duke u shprehur se modeli i Kate Upton është shembulli më i mirë i trupit të përsosur të gruas.

Kur bie fjala për trupin e përsosur të një djali, vetë ata kanë rënë dakord që do të ishte trupi i aktorit Hugh Jackman, ndërsa më shumë se gjysma e grave kanë thënë që simbol për trupin seksi është aktori Ryan Gosling./revistawho.com

Lajme interesante

You may also like