Je duke bërë shumë lojë të shëmtuar

by admin
Spread the love

Pasi debatoi me Nitën, Shpatin dhe Fotininë për këtë çështje, Antoneta debatoi edhe Luizin.

Ky i fundit i tha asaj se po bën lojë të shëmtuar dhe kështu si e ka nisur ka për të dalë nga shtëpia, pasi publiku nuk e pëlqen këtë sjellje.

Ai shtoi se kur një banor përfshihet në lidhjen Kristi-Keisi, Luiz-Kiara, apo nëse i përmend dikujt jetën personale ose familjen, atëherë kjo quhet lojë e shëmtuar dhe nuk është në favor të askujt kjo gjë.

Antoneta tha se këtë gjë e ka sqaruar me Nitën dhe Shpatin dhe nuk ka pse i shpjegon gjë njeriu. Kjo e fundit, i tha Nitës se ajo ka qenë ish e dashura e Shpatit, koment i cili krijoi debat në shtëpi.

You may also like