JALI BEACH – PLAZHI I JALIT | 4K DRONE VIDEO, ALBANIA 2021

by admin
Spread the loveBregu i Jalit, jo më shumë se 300 metra, është i gjithi përballë diellit dhe çdo buzëbrëmje mahnitesh nga ngjyrat e pabesueshme të perëndimeve të diellit që …

Lexo lajme interesante

You may also like