Ja kush do t’a drejtoj Vetëvendosjen në Maqedoninë e Veriut

by admin
Spread the love

Vetëvendosja tenton të shtrijë pushtet edhe në Maqedoninë e Veriut

Lëvizja Vetëvendosje është duke zgjeruar aktivitetin e saj, përfshirë Maqedoninë e Veriut. Kryeministri, Albin Kurti, ka paralajmëruar fillimin e Vetëvendosjes edhe në Maqedoninë e Veriut. Një subjekt politik si “Lëvizja Vetëvendosje” mund të hyjë në zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut.

Në rrjetet sociale po qarkullojnë lajmet se, subjekti politik në Maqedoninë e Veriut pritet të udhëhiqet nga Bekim Qoku dhe Blerim Reka.

You may also like