Ivan Xholev sërish zgjidhet ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Penale të Shkupit

by admin
Spread the love

Kryetari i deritashëm i Gjykatës Penale të Shkupit, Ivan Xholev, me vendim të Këshillit gjyqësor sot sërisht është zgjedhur për ushtrues detyre kryetar i Gjykatës Penale të Shkupit.

Gjyqtari Xholev, siç deklaroi zëdhënësi i Këshillit Gjyqësor, Lubisha Arsiq, është caktuar në këtë detyrë për shkak të vazhdimësisë në punë dhe për shkak se gjyakta nën udhëheqjen e tij bie në listën e gjykatave të përditësuara.
Arsiq theksoi se së shpejti do të shpallet konkurs për kryetar të Gjykatës Penale në Shkup, Tetovë, Kumanovë dhe Resnjë.

Lexo lajme interesante

You may also like