Iu dha lamtumira e fundit veprimtarit nga Tetova, Rafi Halilit (VIDEO)

by admin
Spread the love

Dje ndërroi jetë e sot i jipet lamtumira e fundit RAFI HALILIT, kolosit të qëndresës, veprimtarit të çështjes kombëtare, i cili disa herë në periudha të ndryshme u përleshë me milicinë sllavomaqedonase, disa herë vuajti burgun, dhe asnjëherë nuk u tërhoq nga lufta për çlirimin e shqiptarëve dhe bashkimin kombëtar. Edhe në luftën e 2001-shit e kapi armën dhe doli në mal.

Lexo lajme interesante

You may also like