Imami nga Shkupi bën veprimin e madh, gëzon mijëra fëmijë për Bajram (VIDEO)

Imami i njohur nga Shkupi, Omer Bajrami që njëherit drejton edhe shoqatën humanitare “Dora e Bardhë” ka bërë një aktivitet madhështor me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Mijëra dhurata në Shkup, Kumanovë, Tetovë e Gostivar i’u janë ndarë fëmijëve me rastin e festës së Bajramit.

Nga pamjet që janë publikuar në internet shihet një pritje madhështore që i kanë bërë fëmijët karavanit të Dorës së Bardhë në Çair të Shkupit.

Aktivititet si ky tashmë është bërë traditë e hoxhës së njohur nga Saraji dhe shoqatës humanitare “Dora e Bardhë”./Zyrtare.net

Video: ⤵️

https://fb.watch/6TMJ0_kqr9/

Leave a Reply