Ilire Dauti: Nuk gjetëm bashkëpunëtor korrekt – ASH e vetme në zgjedhje!

by admin
Spread the love

Ilire Dauti nga ASH ka akuzuar sonte partitë opozitare shqiptare si të pabesa në raport me ASH-në. Sipas saj, edhe Alternativa edhe Lëvizja Besa e kanë prerë në besë ASH-në në zgjedhjet e kaluara. Prandaj, sipas saj, kjo parti duhet që të garojë e vetme në zgjedhjet e 8 majit.

“ASH nuk është krijuar që të ngjajë me dikë. Prandaj meqënëse nuk e gjeti këtë bashkëpunëtor me të cilin do të mund t’i bashkonin forcat me korrektësi dhe ashtu siç iu ka hije shqiptarëve, atëherë ASH-së i mbetet të shkojë e vetme në zgjedhje”, u shpreh Ilire Dauti.

You may also like