I riu nga Drenica, këshilltar i ekipit olimpik të Gjermanisë në Breakdance

by admin
Spread the love

Para disa dite u zgjodhë Adnan Dushaku, i njohur me emrin e tij artistik LIL AMOK, këshilltar (Coucher) i ekipit olimpik të Gjermanisë në Breakdance (ky sport është pranuar para një kohë në lojërat olimpike).

LIL AMOK ka lindur në Çikatovë të Vjetër në Drenas në vitin 1991 dhe ka ardhur si fëmijë në Gjermani.

Ai është breckdancer shumë i suksesshëm, ku në vitin 1999 ka fituar titullin e kampionit botëror (IBE Crash Fest), pastaj titullin e videos së vitit Hip Hop de Award në vitin 2020, titullin Chelles BATLLE pro Germany si dhe titullin Battle of the Year Germany, për të cilin ka një konkurrencë të madhe. LIL AMOK jeton në Berlin dhe punon si trajner në Breackdance.

Plarent Kiçmari dhe Adnan Dushaku

Këtu një foto e përbashkët e LIL AMOK me të riun 16-vjeçar Plarent Kiçmari, i cili poashtu ka prejardhje nga Kosova (Podujeva) dhe poashtu është kampion evropian në Breakdance në kategorinë e tij si dhe kampion i gjermanisë qe katër vite në kampionatet e organizuara nga TAF.

Lexo lajme interesante

You may also like