I ndërprenë fjalën, Flamur Noka bën veprimin e papritur në Kuvend

by admin
Spread the love

Deputeti Flamur Noka ka kërkuar fjalën në Kuvend për të denoncuar në lidhje me shembjet e banesave te “5 Maji” në Tiranë.

“Qeveria jote dhe ti po i vini rruspat pa i konsideruar as si qenie njërëzore.

Nuk mund të ketë parlament në botë të flasë për përralla. Është një project korruptiv që rëndon në shtëpinë e zgjedhjësve të zonjës”, deklaroi Noka.

Fjala e tij u ndërpre nga drejtuesja e seancës për shkak se Noka e kishte kërkuar fjalën për procedurë. Ai nuk pranoi të ulej duke bllokuar foltoren për disa sekonda por u “dorëzua” pas fikjes së mikrofonit.

Lexo lajme interesante

You may also like