Hoti kërkon që të kthehet mbrapa ligji i agjencive ekzekutive, kjo është arsyeja

by admin
Spread the love

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Avdullah Hoti, ka kërkuar që të kthehet mbrapsht Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjeve që kanë të bëjnë me racionalizimin dhe vendosjen e vijave llogaridhënëse të agjencive ekzekutive, raporton Front Online.

Ai ka thënë se të gjitha agjencitë ekzekutive dhe nuk mund të futen në një pako.

Hoti ka kërkuar që të kthehet mbrapa ky Projektligj.

“Po e kalojmë këtë ligj pa debat të mjaftueshëm dhe shterrues. Përmes këtij po i fusim të gjitha agjencitë në një pako, agjencitë ekzekutive nuk janë të njëjta. Ftoj Qeverinë që ta ketë parasysh këtë. Qasja më e mirë do të ishte që ky ligj të kthehet mbrapa”, ka thënë Hoti në seancën e Kuvendit.

Lexo lajme interesante

You may also like