HOPE – SHPRESE | SHORT FILM (ENG SUB)

by admin
Spread the loveNjë kamion rrugës për në Angli po kontrabandon një grup njerëzish që kërkojnë një jetë më të mirë, larg Shqipërisë. Atë natë të ftohtë dhe të gjatë, gjithçka që iu …

Lexo lajme interesante

You may also like