Historia e gjerdanit të Drake

by admin
Spread the love

Ajo e gjerdanit të Drake mund të jetë historia më e trishtë dhe më romantike e dashurisë e vitit 2022 dhe ndoshta tashmë e vitit 2023. Në paraqitjet e tij të fundit, këngëtari mbante një gjerdan me një varëse të përbërë nga 42 diamante.

Xhevahiri i mrekullueshëm është një letër dashurie për të gjithë ish-të dashurat e tij, një kujtim i të gjitha kohërave që donte të propozonte por nuk e bëri.

Reperi Drake i ka dorëzuar shtëpisë së argjendarisë në Nju Jork, Alex Moss, një gjë të çmuar me një histori shumë personale. Më pas, argjendari tregoi detajet e gjerdanit të jashtëzakonshëm në rrjetet sociale: ai përbëhet nga 42 unaza të vërteta fejese.

Diamantet 351,38 karat janë vendosur mbi një bazë ari të bardhë duke përdorur teknikën e kthetrave të shqiponjës. Një proces që zgjati një vit punë, Alex Moss e shpjegoi për TMZ, ndërsa refuzoi të zbulonte çmimin.

Gjerdani quhet “Previous Engagements” dhe është bërë virale në rrjetet sociale jo aq për shkëlqimin, por për historinë që qëndron pas tij. Diamantet e vendosura në gjerdan janë unazat e fejesës që Drake nuk ua ka dhënë kurrë të dashurave të tij:

“Për të gjitha herët që ai e kishte menduar, por nuk e bëri kurrë”, shpjegon argjendaria. Në këtë pikë, gjuetia për ish-et e Drake është në vazhdim: lidhja e tij më e famshme është me yllin e popit Rihanna, e cila sapo pati një djalë me ASAP Rocky-n, por cilat janë të dashurat e tjera që ai për pak sa nuk i përshkoi?

 

You may also like