HAPET PJESERISHT NENKALIMI NE ASTIR | 4K DRIVING VIDEO, TIRANA 2021

by admin
Spread the love
728x90pxAutomjetet që do të vijnë nga Durrësi do të përdorin segmentin e ri të rrugës. Me vënien në funksion të këtij Loti, shmanget rrethrrotullimi provizor i Astirit dhe …

bekimcair
ash-ads

Lajme interesante

You may also like