Grupi i Zjarrit midis banorëve të Dollnenit e Krushevës

by admin
Spread the love

Grupi i Zjarrit sonte ka mbajtur një takim me qytetarët e Dollnenit dhe Krushevës.

“Në Llazhanë midis banorëve të Dollnenit e Krushevës, midis jehonave të zërit aq të çmuar të popullit, por të harruar krejtësisht nga ky ekzekutiv.

#vazhdojmë”, ka shkruar udhëheqësi i Grupit të Zjarrit Izet Mexhiti. (INA)

You may also like