“Grupi i Zjarrit” e quan Ali Ahmetin kukull të Pentagonit (VIDEO)

by admin
Spread the love

Konflikti mes “Grupit të Zjarrit” dhe Ali Ahmetit ka nisur të shpërndahet në rrejtet sociale. Në TikTok janë hapur faqe që përkrhain “Grupin e Zjarrit” apo në opinion që njihet si grupi i Musa Xhaferit duke sharë apo duke bërë video montazhe kundër Ali Ahmetit dhe ministrave të tij. Një video e një faqe të “Grupit të Zjarrit” “grupizjarrit1” në TikTok Ali Ahmetit i thonë se është kukull e Pantagonit pasi ai ditë më parël ka folur për përkatësinë e tij fetare.

“E dua fenë islame jam i fesë islame dhe nuk e ndryshojë” ka thënë Ahmeti në një tubim ku më pas sipmatizues të “Grupit të Zjarrit” në TikTok e kanë quajtur Kukulla e Pentagonit.

Ndryshe Ali Ahmeti vazhdon të mbajë takime me qytetarët me moton “Bashkë për BE”.

Video:

You may also like