Grevë në transportin publik, rrezikohet finalja e FA Cup

by admin
Spread the love
1a7253ebfd94147be1a9016b1f9dc492.jpeg

Finalja e FA Cup mes Manchester City dhe Manchester United, e planifikuar për të shtunën më 3 qershor në Wembley, mund të shtyhet.

Federata Angleze e Futbollit po shqyrton hipotezën pas njoftimit nga “Aslef”, sindikata britanike e makinistëve, për grevë të transportit publik, në disa data për të kërkuar rritjen e pagave të punëtorëve.

Grevat janë planifikuar për të premten më 12 maj, të mërkurën më 31 maj dhe të shtunën më 3 qershor.

Tifozët mund të hasin vështirësi të konsiderueshme për të shkuar në Londër nëse konfirmohet greva e transportit./ Shqip


Top Channel

//Google Analytics window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag() { dataLayer.push(arguments); } gtag('js', new Date());

gtag('config', 'UA-7855069-1');

//Facebook window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId: '1715618661991455', xfbml: true, version: 'v2.10' }); FB.AppEvents.logPageView(); };

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

You may also like