Gostivari përkujtoi një nga ditët më të errëta të historisë së tij – Tragjedinë e Llaskërcës!

by admin
Spread the love

Komuna e Gostivarit gjatë ditës së sotme përkujtoi 16 viktimat e tragjedisë së Llaskarcës.

Duke kujtuar për të mos harruar, gjatë ditës së sotme në ora 17:45, u ndozën 16 drita në kujtim të ngjarjes së tmershme në Llaskarcë ku humbën jetën 16 qytetarë të Gostivarit.

Ngjarja u realizua në parkun e sheshit në Gostivar ku janë mbjellë 16 pemë dhe janë vendosur 16 tabela me emrat e viktimave.

You may also like