Godet Musa Xhaferi, i shpallën “luftë” Ali Ahmetit në parti

by admin
Spread the love

Musa Xhaferi nga “Grupi i zjarrit” në BDI për gazetën “Sloboden Peçat” ka deklaruar që Ali Ahmeti të shkarkojë ministrat që kanë kërkuar ata dhe mos ta luaj lojën me takimet e degëve pasi jemi shumë të përgaditur dhe nuk do i’a del me ne. Nëse Ahmeti nuk pranon kërkesat tona “lufta politike” në BDI do të eskalojë ka përfunduar Xhaferi.

Lexo lajme interesante

You may also like