Gjykata vendosi: S’ka rivotim në Zhelinë, komuna i mbetet Lëvizjes Besa VIDEO

by admin
Spread the love

Gjykata Administrative pranoi padinë e Lëvizjes Besa, e cila paditi vendimin e KSHZ për rivotim ne vendvotimin 2107 ne Zheline. Gjykata Administrative vendosi ne favor te paditësit Lëvizjes Besa dhe konfirmoi rezultatin zgjedhor paraprak ku ka fituar kandidati i Lëvizjes Besa, Blerim Sejdiu.

@enis..35

#sadullahbajrami #kuranishqip #islamifejaevertet #shqiperia #maqedonia #kosova #hoxhallaret #lexokuran

♬ Originalton – 🇨🇭🇦🇱

Lexo lajme interesante

You may also like