Gjenden dy vajzat e zhdukura në Pejë

by admin
Spread the love

Janë gjetur dy vajzat nga Peja E.B. dhe L.N. të cilat ishin raportuar si të zhdukura.

Lajmin për gjetjen e tyre e ka dhënë ish-deputeti i komunitetit egjiptian, Veton Berisha përmes një postimi në faqen e tij në Facebook.

Ai përmes këtij postimi ka bërë të ditur se vajza janë gjetur gjallë dhe janë paraqitur në stacionin policor në Pejë.

“Vajzat e zhdukura një javë me parë E.B.dhe L.N. jan gjetur gjallë dhe janë paraqitur në stacionin policor në Pejë ku jemi prezent bashk me to! Faleminderit të gjithë juve që ndihmuat gjatë gjithë këtij procesi të vështirë që e kishim”, ka shkruar ai.

Njoftimi nga Berisha:

Vajzat e zhdukura një javë me parë E.B.dhe L.N. jan gjetur gjallë dhe janë paraqitur në stacionin policor në Pejë ku jemi prezent bashk me to!

Faleminderit të gjithë juve që ndihmuat gjatë gjithë këtij procesi të vështirë që e kishim!

Mirënjohje 🙏👏
Vetoni

Lexo lajme interesante

You may also like