Formula e miqësisë së vërtetë…

by admin
Spread the love

Sipas Universitetit të Oksfordit, miqtë e vërtetë nuk e kalojnë numrin 5. Më poshtë jepet mendimi i Geppi Cucciari: Meqenëse, falë mediave sociale, shprehjet “duke kërkuar miqësi” dhe “duke dhënë miqësi” kanë ndryshuar kuptimin dhe metodat e tyre, iluzioni për të pasur më shumë miq sesa mund të përballoni është shumë i përhapur. Universiteti i Oksfordit, duke eksploruar rrethin shoqëror të qenieve…

Source

Lexo lajme interesante

You may also like