Filmi “Zgjoi” sot shfaqet në kinematë e Bernës, ja koha e emetimit

by admin
Spread the love

“Për të gjithë bashkatdhetarët që jetojnë në Zvicër dhe duan ta shohin filmin “Zgjoi”, prej nesër, e enjte, 7 tetor 2021, filmi do të shfaqet në 18 kinema në qytete të ndryshme zvicerane.

Për më shumë informata vizitoni faqen zyrtare të filmit:

www.hivemovie.com

Shpërndajeni lajmin mes familjarëve e miqve dhe falemnderit shumë për përkrahjen e dashamirësinë e vazhdueshme!”.

Kështu ka shkruar Yllka Gashi në një postim në profilin e saj në Facebook.

Adresa:
CineMovie, Bern
Seilerstrasse 4
3011 Bern
031 386 17 17

Pathé Westside

Riedbachstrasse 102 –

3027 Bern

 

Lajme interesante

You may also like