Fermerët duan fonde, Edi Rama u premton satelitë: Do shërbejnë për bujqësinë

by admin
Spread the love

Në një kohë kur fermerët kërkojnë subvencione nga ana e shtetit, kreu i qeverisë Edi Rama, u premton satelitë, ku gjatë prezantimit të buxhetit për vitin 2022, Rama i cilësoi të keqinformuar fermerët, të cilët pr*otestojnë për heqjen e rimbursimit prej 6 për qind.

Fermerët të cilët kanë dalë në pr*otestë, për shkak të mungesës së subvencioneve nga e qeverisë , kryeministri Edi Rama, i cilëson të keqinformuar.

Gjatë prezantimit të buxhetit për fermerët për vitin 2022, Edi Rama justifikohet se heqja e rimbursimit prej 6% është bërë për të mirën e tyre.

Në një kohë që fermerët kërkojnë garantimin e tregut, fara cilësore dhe siguri për produktet, kreu i qeverisë iu premton satelitë, ndërsa kritikëve të qeverisë, Edi Rama u përgjigjet duke i ofenduar./Syri Tv

Lexo lajme interesante

You may also like