Era e fuqishme shemb kulmin e ndërtesës së Kremlinit

by admin
Spread the love

Era e fuqishme që po shkund Rusinë, ka dëmtuar edhe pjesë të ndërtesës së Kremlinit, rezidencës presidenciale ruse. Zyrtarë të Moskës kanë paralajmëruar qytetarët që të qëndrojnë brenda dhe të jenë të kujdesshëm kur të dalin në rrugë e të mos parkojnë vetura nën pemë. Era ka arritur shpejtësinë prej 30 kilometrash për orë. And here is a full video of winds destroying scaffolding at the wall pic.

Source

Lajme interesante

You may also like