Ende pa filluar mirë, anulohet filmi i yllit hollivudian Rita Ora

by admin
Spread the love

Sipas Deadline, filmi “Beauty and the Beast” për Disney+ nuk do të ecë përpara, vetëm disa ditë pasi Rita Ora u zgjodh për një rol të paidentifikuar.

Karakteri i saj u përshkrua vetëm si një “i arratisur me aftësi të habitshme që mbart me vete një sekret që mund të prekë një mbretëri të tërë”. Epo, duhet të ketë qenë një sekret i mirë sepse tani nuk do ta dimë kurrë.

Shfaqja do të ishte në qendër të Gaston dhe LeFou, të luajtur nga Luke Evans dhe Josh Gad, dhe, për çudi, më shumë sekrete, të cilat duhet të kenë përfshirë komplotin për shkak të mungesës së informacionit që ndahet. Deadline raportoi gjithashtu se shfaqja u anulua për shkak të dallimeve krijuese në projekt dhe vonesave të prodhimit.

Gad dhe Evans postuan të njëjtin mesazh në Twitter, “Mjerisht, është e vërtetë. Ne u përpoqëm t’i bënim të gjitha të funksiononin, por nuk funksionoi… për momentin. Këta personazhe dhe kjo histori do të jetojnë, por ndonjëherë qëllimet më të mira dhe realiteti përplasen dhe asgjë nuk mund të bëhet.”


Lexo lajme interesante

You may also like