Elon Musk paralajmëron ndalimin e iPhone dhe pajisjeve të tjera Apple

by admin
Spread the love

Elon Musk thotë se do të ndalojë pajisjet Apple në kompanitë e tij.

Apple njoftoi më herët të hënën se do të integronte teknologjinë e OpenAI në iPhone-ët e saj.

Kur përdoruesit flasin me Siri, ai do të jetë në gjendje t’i dorëzojë disa pyetje ChatGPT, modeli i madh i gjuhës OpenAI.

Musk tha se një përditësim i tillë do të ishte një “shkelje e papranueshme e sigurisë”.

“Nëse Apple integron OpenAI në nivel OS, atëherë pajisjet Apple do të ndalohen në kompanitë e mia. Kjo është një shkelje e papranueshme e sigurisë”, shkroi ai në X, i njohur më parë si Twitter, platforma që ai zotëron.

“Dhe vizitorët do të duhet të kontrollojnë pajisjet e tyre Apple në derë, ku do të ruhen në një kafaz Faraday”.

/GazetaSinjali/

You may also like