Egla Ceno tejkalon kufijtë, i përmend nën Albi Nakos: Unë do të të…

by admin
Spread the love

Një debat i ashpër ndodhi pas prime mes Bardhit dhe Sarës, ndërsa qëndronin në shtrat bashkë.

Pjesë nga diskutimi:

Bardhi: Unë e kam vëretetu që të du

Sara: Edhe unë të du, por du icik edhe veten time

Bardhi: Ti e tregove mirë kë do

Sara: Kë dua?

Bardhi: Veç veten

Sara: Sepse tregoj respekt për veten kur ti ia fut kot?

Bardhi: Unë gjithmonë jam me tregu ti respekt për veten

Sara: Jo nuk më ke respektuar

Bardhi: Po, dalim jashtë i shohim

Sara: Pse je kaq i fiksuar me daljen jashtë?

Bardhi: Ti je e fiksuar që unë po të nxjerr ty keq, kur të dalim jashtë i shohim, kush ka më shumë vlerë loja apo unë, ose kush pati deri dje se sot po e kuptova.

Sara: Ça pyetje, për mua ka rëndësi vetja me ty, mireqenia ime që ti po më shkakton me budallallëqet që bën.

Bardhi: Nuk e kam bërë me qëllim.

Sara: Çfarë do nga unë?

Bardhi: Asgjë.

Sara: Po Çfarë ke pra,

Bardhi: Sa po e sforcon veten me i thënë këto fjalë?

Bardhi: Jam mirëkuptues të vjen eksi brenda, jam mirëkuptues kur ta bin eksin me dron, jam mirëkuptues që mban në dorë cdo ditë dhuratën e eksit, që tregove që je shtatzënë një muaj më vonë, s’po di cfarë të të kujtoj më

Sara: Çfarë lidhje ka ajo, unë e mbaja para se të vije ti. Të më luftosh mua me armët e mua sikur… Mos më prek

Bardhi: Po hy në një rrugë shumë të gabuar.

Bardhi: Unë raportin me ty e kam vetëm me ty, raportin me lojën nuk e kam me ty, unë nuk luaj me ty

Sara: Nuk dua t’ia di, je njeri i keq, këto që përmnde këtu tani janë gjëra që unë t’i kam thënë vetë, turp të të vijë që m’i përmende prap, muhabeti ishte shumë jo serioz dhe po flisnim për një lojë mos fol mbi mua, si burrë mund ta kishe mbyllur se ishte thjesht lojë dhe ti më përmend mua gjërat? Të të vijë zor atëherë

bardhi: Për të cilat të kam mirëkuptu, hajt se e fitove Big Brotherin

Sara: O kalama.

You may also like