Edito një e-mail edhe kur e ke nisur me këtë opsion në Gmail – Geek Room

by admin
Spread the loveTë ka ndodhur të kujtohesh për një gabim në email pak sekonda pasi e ke nisur? Aktivizo tani këtë opsion në Gmail dhe jepi vetes 30 sekonda kohë. —— Host: …

Lajme interesante

You may also like